Whiskey Sour – 2 glas
- 10 cl bourbon
- 6 cl färskpressad citronjuice
- 4 cl sockerlag
- 2 äggvitor
- eventuellt angostura (några droppar)
- Blanda alla ingredienser i en shaker och skaka utan is.
- Tillsätt sedan is i shakern och skaka tills drinken blir väl kyld.
- Sila upp i kylda coupetteglas, eller andra cocktailglas, gärna på fot.
- Valfritt: Toppa med några droppar angostura bitter. Avsluta med att pudra över lite kanel.
2020-04-17
Hej,
Tack för en trevlig blogg , Jag har precis Hittat hit ?
Gör du sockerlagen själv eller finns det att köpa färdig?
Mvh
Ulrika
2020-04-17
Vad rolig! Välkommen? Sockerlagen gör jag alltid själv. Det är väldigt enkelt. Du kokar bara upp ex: 2dl vatten och 1dl socker. Låt sockret smälta och sen låta det svalna.?