Idag blir det en repris av denna. Mättande och riktigt god!
4Personer
- 4 kycklingfiléer
- salt och peppar
- 1/2 dl pesto
Tomatcouscous
- 4dl couscous
- 4 dl vatten
- 1 tärning kycklingbuljong
- 1 burk körsbärstomater
- 1/2 ask sockerärter
- Sätt ugnen på 175°C.
- Skär ett längsgående snitt i varje kycklingfilé. Krydda med salt och peppar runt om kycklingen. Fyll snitten med peston. Lägg dem i en ugnssäker form. Sätt in mitt i ugnen ca 15 minuter.
- Couscous: Koka couscous med vatten, buljongtärning och tomater. (följ anvisningarna på paketet)
- Strimla sockerärterna och vänd ner i couscousen
- Sallad: Skala och skiva löken. Blanda den med vinäger, salt och peppar. Riv salladen i bitar och blanda med löken.
(Jag räknade ut att denna rätt blev 7 smartpoints)