Alltså dessa är ju bara sååå goda. De kommer vara ett måste till nästa bjudning eller plock här hemma. Receptet kommer från Louise, och många av er frågade om receptet så här kommer det 🙂
- 1 frp smördeg
- Fikonmarmelad
- Getost (märke Kolibrie)
- Rostade valnötter
- Flingsalt
- 1ägg
Bre marmeladen på smördegen, smula över getost, hacka nötterna, strö över flingsalt, rulla ihop som en längd med kanelbullar och skär ca 3-4 cm snurror. Pensla med uppvispat ägg, in i ugnen på 175 grader varmluft, ca 15-20 min!
2019-08-27
Tror du att dessa snurror gÅr att förbereda på morgonen dvs fylla i och skära upp för att sedan gratinera framåt kvällen?
Ser supergoda ut?
2019-09-02
Har aldrig testat, men risken kanske finns att det ”fuktas” till lite.. Men ack de är ju så goda!