Kanske en pannacotta efterrätt till alla hjärtans dag?
4 personer 3sp p/p
- 2 gelatinblad
- 1 st vaniljstång
- 1 dl mellanmjölk
- Jordgubbar
- 1 tsk kardemumma
- 2 tsk hermesetas flytande
- 4 dl kvarg 0,2% vanilj
- 2 tsk lime
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Skrapa ur vaniljfröna och lägg i en kastrull tillsammans med mjölk och socker. Koka upp mjölken. Lägg i gelatinbladen och rör så att de löser sig. Låt mjölken svalna till fingervarmt. Blanda det sedan med yoghurt. Häll upp i glas och ställ in i kylen i minst 2 timmar för att stelna. Skär jordgubbarna fint och blanda med limesaft och kardemumma. Lägg det på pannacottan och servera.
2018-02-14
Tack för alla goda recept ❤
2018-02-14
Det är det lilla❤️?