Sitter just nu på tåget till Göteborg med sis och Malin. Vi ska till Johanna Toftby event – hon lanserar sin första kollektion med Cellbes.
Men började morgonen hos ögonläkaren och fick min 6 månaderskoll. Bröt ihop och blev lite ledsen då den ögonsjukdom jag har kan de inte bota. Det är under forskning men hjälper inte mig just nu. Men det får bli ett annat inlägg.
Ville bara kika in och säga hej, och tipsa om dagens piglördag.
Toast Parma med karljohansvamp och pecorino
1 st 7sp
- 1 st rostbröd
- Några droppar olivolja och en liten liten klick smör (eller 1 tsk olja)
- Krasse
- Torkad carljohansvamp
- 1/2 silverlök
- 1 msk pecorino
- Hellmans majonäs lätt 2 tsk
- 2 skivor prosciutto
- Lägg den torkade karljohansvampen i blöt (enligt instruktionen på påsen) i ca 1 timme. Häll av vattnet och krama ur försiktigt vätskan . Stek sedan champinjonerna på järnet. Ta bort när det har fått lite värme.
- Ta fram brödet och ett ganska så stort dricksglas och lägg det ovanför brödet med hålet nedåt och forma det som en ring. Häll oljan (smöret) i pannan och lägg brödet i där och låt det få en fin rostad yta.
- Skiva upp silver löken i tunna ringar.
- Lägg brödet på en tallrik, bre på majonäs lägg sedan på svampen, löken, majonäs igen, proscuitto. Klipp över krasse och avsluta med pecorino