Nyårsafton 2017/2018

Krupit ner i soffan och njuter av gårdagens nyår. Jag hoppas ni hade det lika bra som vi hade det?

Som vanligt, på nyår, så var vi inte så sugna på att stå och laga mat en hel eftermiddag utan vi valde att beställa catering. Jag och M har testat några olika restauranger, just vid nyår, och denna gången så föll Sofieros nyårsmeny oss i smaken. Jag och Louise gjorde lite plock till fördrinken – Pimientos de padrón,tryffelsalami, brillant savarin och snittar med friterad grönkål och löjrom.

Till barnen så blev det planka till varmrätt med lite olika tillbehör då barnen gillade olika. Tycker personligen att det är bäst att ge det barnen gillar än att stå och göra sig till och så slängs all mat. Till efterrätt blev det glassbomb 🙂

Trots att jag och Louise lärt känna varandra först i år så känns det som att vi har känt varandra hela livet. Det känns faktiskt så med oss alla fyra. Fantastiskt! Min fina själasyster.
Så kvällen gick i skrattets tecken och det bjöds på en riktig god meny. En eloge till grabbarna som tog hand om kvällens upplägg av maten.

Ett gott slut på ett fint år..
 
The Golden Drink

  

Sötaste Isabella<3
Hummer Cocktail Glaserad hummer med hummermajonäs, kronärtskocka, laxrom och vintergrönt samt ostcrème och brioche
Tournedo med anklever, potatis och tryffel, kampottpepparsky, ragu på pumpa, silverlök och bakad rotselleri
Champagne –och citronsorbet, vaniljbavaroise, svartvinbärsjaconde samt äpple och svarta vinbär

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top