Dag två och det känns jätte bra faktiskt, jag är mätt efter varje måltid och inget sötsug och dricker ingen light saft eller läsk. Så det blir mycket vatten. 😀
Nu kör vi!
Idag blev det mustig Chiloconköttfärs till middag
4 portioner
1gul lök
1vitlöksklyfta
600 g nötfärs
2msk smör
1msk tomatpuré
1msk chilisås
1 tsk torkad basilikasås
1 tsk torkad oregano
400g krossade tomater
1dl grädde
200g haricots verts
1/2 dl pumpakärnor
400g blandade bönor med majs (Zeta)
Riven parmesanost
salt och peppar
Syek färsen. Skala och finnhacka löken och vitlöken. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn några minuter, häll på löken och vitlöken och stek någon minut glöm inte salt och peppar. Tillsätt tomatpuré,chilisås, kryddorna,krossade tomater och grädde och luta puttra 10-15 minuter lägg i haricots verts och låt allt bli varmt . Om du vill kan du strö över färsk parmesan..