Två små favvisar 🙂
Hamburage på mitt sätt. Himla enkelt så gott och mättande:) Ägg,bacon, hamburgarkött, lök, gurka, tomat, sallad och dressing.
Broccoligratäng med BBQ marinerade kycklingspett
(receptet på gratängen är hämtat här
Ingredienser
500 g fryst broccoli
2 ägg
3 dl river ost
1 dl grädde
Salt och peppar
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Koka broccolin enligt instruktionerna på förpackningen. Låt broccolin sedan rinna av och lägg dem i en form med höga kanter. Blanda sedan samman övriga ingredienser i en bunke och häll blandningen över broccolin. Gratinera sedan i ugnen tills osten fått en fin färg (10-15 minuter).
Kycklingen, la jag i egen marinad gjord, av salt,peppar,olja, färsk persilja, krydda ”steak chicken” och lite BBQ olja
Sen är det bara att trä på kycklingen på spett och in i ugnen ca 20min i 200 grader