Så gott och fräscht 🙂
4personer 6sp p/p
- 4st laxbitar
- 2tsk olja
- 1msk chili flakes
- 1tsk chili flakes
- 1st liten rödlök
- 1st Mango
- 8st tortillabröd stans stuff tortilla
- 1st kruka koriander
- Salt
- Peppar
- 1tsk rörsocker
- 1st gurka
- 1st lime
- 5st färska champinjoner
Skär laxen i kuber och stek den i olja tills den blir färdig och får en fin yta. Krydda med chili och lite salt. Stek sen upp champinjonerna i mindre bitar till de blir lite mjuka.
Skala och tärna mangon. Dela gurka på längden, skär sedan i mindre bitar. Skala och finhacka lök.
Blanda mango, gurka och rödlök i en bunke pressa i lime och häll i salt, socker och chili flakes. Vänd sedan ner den grovhackade koriandern
Fördela lax och mangosalsa i tortillabåtarna.