Gjorde en jätte god rätt, perfekt till förrätt eller en lunch.. Jag blev mätt och belåten 😉
Kesoplättar är grunden.
2ägg
2-3 dl keso
1msk fiberhusk
lite salt
Stekpannan ska vara rätt varm och mycket kokosfett i. Stek på 5minuter på varsin sida. Jag brukar steka i ett mindre stekjärn så det blir som pannkaks storlek.
10st färska champinjoner
2st salladslök
rom
salladskrydda
gräddfl/cream fraische
gräslök
Skiva upp champinjonerna och stek upp i smör i en kastrull, tills de har fått en fin färg. Häll i den strimlade salladslöken och rör om.
Lägg upp på kesoplättarna, en klick gräddfil och strö på lite gräslök. Smaklig Spis 🙂
2012-06-21
Så gott
Bra tips att använda kesoplättarna till förrätt.
2012-06-24
Ser jättegott ut, har bara ätit dem till frukost. Men det här var ett bra tips. 😛