Lakritspannacotta

Älskar lakrits och pannacotta och kombon blev såååå god!

Lakritspannacotta 6 Portioner

  • 2 st gelatinblad
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk lakritsgranulat
  • 5dl vispgrädde

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min.
Koka upp grädde och socker i en kastrull. Lyft upp gelatinet ur vattnet och rör ner det i grädden så att det smälter. Låt grädden svalna. Häll i lakritsen och rör ner vaniljsockret
 Fördela grädden i glas. Låt pannacottan stelna i kylen minst 3 tim
Vid servering strö över lite lakritsgranulat 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top