4 personer (12sp)
- 3dl Kvarngryn (jag använde Frebaco Ekologiska)
- 250 g broccolibuketter
- 250 g rökt skinka
- 3 dl Kelda matlagningsgrädde
- 1-2 msk skånsk senap
- 6 dl grovt strimlad isbergssallad
- 1 dl västerbotten ost
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg i broccolin när det återstår ca 3 min av koktiden. Lyft upp broccolin och häll av vattnet från pastan. Strimla skinkan. Koka upp grädde och senap i en kastrull. Blanda ner skinka, broccoli och sallad i såsen. Låt koka upp. Servera såsen till pastan. Toppa med riven ost.
2017-10-25
Hej svejs! Tycker du har en grym blogg:) härliga ungar och så trevliga recept! O snygg är du med o gillar alla dina tips på kläder etc. Vad jobbar du med förresten? Hur länge ska du vara föräldraledig? Nyfiken! Ha en fin dag!
2017-10-25
Tack för ditt inlägg, så kul att höra. Just nu är mammaledig och tänker vara ledig till 2018 vår eller höst. Vi får se :). Ha en fin dag.