Igår så var det lillördag och det blev pizza-Onsdag 🙂
3 personer 9sp p/p (13sp med vitlökssås)
- 1 paket libabröd
- 1dl Apetina 3% färskost/fetaost
- Kycklingkebab 275g
- 2st rödlök
- 1 tsk rödvinsvinäger
- 1 st Tomat
- korsade plommontomater
- 2dl krossade tomater
- Biggans Kebab & grill, vitlök (valfritt) 2 msk (4sp)
- 1 tsk olja
Sätt ugnen på 250° och grill.
Skala och skiva lök, stek i olja 10-15 min tills den blivit lite karamelliserad häll i rödvinsvinägern och rör om. Ställ åt sidan.
Stek upp kebabköttet tills det blir nästan färdigt. Ställ åt sidan.
Häll på krossade tomater på bröden, lägg sedan löken på samt kebabköttet. Toppa sedan med tomater och osten.
Grilla pizzorna några min i ugnen tills gyllene.
Viktväktare? Följ gärna gruppen nedan 🙂
|
||||||||