4 personer 3 sp p/p
- 4 bitar torskrygg
- 1 blomkålshuvud
- 1/2 förpackning garam masala
- 2 dl Mini Fraiche
- 250 g frysta gröna ärter
- 1 tsk salt
- 1 tsk olivolja
Ta ut fisken ur förpackningen och strö över salt. Låt stå ca 15 min.
Fräs garam masalan i smör i en stekpanna på svag värme i ca 1 min. Tillsätt crème fraiche och ½ dl vatten.
Ta av bladen från blomkålshuvudet och låt koka helt i bara några minuter.
Torka av fisken lätt med hushållspapper. Lägg fisken i såsen och låt sjuda under lock i ca 5 min. Tillsätt ärterna på slutet. Servera med med blomkål
2018-02-10
Tack för alla goda recept du lägger upp. Gör det lite enklare för en annan viktväktare att få inspiration???
2018-02-10
Tack snälla, vad roligt att höra 🙂