Green Thai Curry

Till 6 personer (8sp per portion)

  • 6 st Kycklingfilé
  • 2 burkar lätt kokosmjölk
  • 2 påsar Green Curry Spice Mix, Santa Maria
  • Ris till 6 portioner
  • 1 burk Ica Asia wok grönsaker
  • 1 st röd paprika
  • Några droppar fish sauce
  • Pak choi
  • 1 msk Asian Fond – Bong Touch of Taste
  • 1 msk olja

Strimla ner kycklingfilen och stek den så den får en fin yta. Tillsätt wok grönsakerna och paprikan och stek några minuter till. Häll i kokosmjölken,buljongen och fish sauce. Låt puttra tills kycklingen är färdig. Innan servering så slänger du i pak choi bladen i wokpannan. Serveras med ris.

Green Thai Curry – 8sp

2 Comments

  1. Jenjo
    2018-01-03

    Hej!
    Jag har ju följt dig länge på Insta, men bara läst sporadiskt på din blogg. Jag tänkte bli bättre på det och försöka kommentera lite oftare.
    Min första kommentar blir ett stort tack för receptet. Ser verkligen gott ut! Eftersom jag planerar att starta mitt nyttigare liv på måndag, så kommer detta att falla väl till plats.
    Ha det bra!

    Svara
    1. Linsalusen
      2018-01-03

      Hej! Så kul att höra 🙂 Du e så välkommen så <3
      Stort Lycka till på din nya nyttiga resa. Jag kommer att lägga ut sm sagt massor med recept så så det är bara att plocka 🙂 Stor Kram

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top