Till 6 personer (8sp per portion)
- 6 st Kycklingfilé
- 2 burkar lätt kokosmjölk
- 2 påsar Green Curry Spice Mix, Santa Maria
- Ris till 6 portioner
- 1 burk Ica Asia wok grönsaker
- 1 st röd paprika
- Några droppar fish sauce
- Pak choi
- 1 msk Asian Fond – Bong Touch of Taste
- 1 msk olja
Strimla ner kycklingfilen och stek den så den får en fin yta. Tillsätt wok grönsakerna och paprikan och stek några minuter till. Häll i kokosmjölken,buljongen och fish sauce. Låt puttra tills kycklingen är färdig. Innan servering så slänger du i pak choi bladen i wokpannan. Serveras med ris.
2018-01-03
Hej!
Jag har ju följt dig länge på Insta, men bara läst sporadiskt på din blogg. Jag tänkte bli bättre på det och försöka kommentera lite oftare.
Min första kommentar blir ett stort tack för receptet. Ser verkligen gott ut! Eftersom jag planerar att starta mitt nyttigare liv på måndag, så kommer detta att falla väl till plats.
Ha det bra!
2018-01-03
Hej! Så kul att höra 🙂 Du e så välkommen så <3
Stort Lycka till på din nya nyttiga resa. Jag kommer att lägga ut sm sagt massor med recept så så det är bara att plocka 🙂 Stor Kram