Asiatisk nudelsallad med krispiga grönsaker och kycklingfärs.
4 personer 5 sp p/p
- Svartkål
- 1 msk olja
- 500g kycklingfärs
- 3st salladslökar
- 1/5 rödlök
- 1 st röd chili
- 5 msk fish Sauce
- 3 st lime
- 2 tsk socker
- 2 paket shiratakinudlar
- Koriander
Strimla svartkålen Bryn färsen i lite olja, tillsätt svartkålen och låt den mjukna något.Skiva salladslöken och rödlöken. Finhacka chilin och blanda i den. Blanda grönsakerna med färsen i en bunke. Ställ åt sidan.
Blanda en dressing av fish sauce, limejuice och socker. Koka nudlar. Blanda nudlarna i bunken med kycklingfärs och grönsaker och häll över dressingen.
Lägg upp och garnera med korianderblad. Serveras ljummen.