Gjorde en jätte fräsch rätt i går,- Asiatisk fisk med sötsur vitkål.
- 4 cocktailtomater i halvor
- 2,5 msk sweet chili
- 2 tsk mald ingefära
- 2 morötter i skivor
- 200 g minimajs i bitar
- 2 limeblad
- 800 g fisk (torsk)
- 3 dl kokosmjölk
- 1 1/2 msk pressad saft av lime
- 1-2 st citrongräs
- salt och peppar
- Wookgrönsaker
- 1 röd paprika
Skär fisken i bitar fördela ut den på foliet samt alla grönsakerna (jag gjorde 4 paket.)
Blanda kokosmjölk, lime, sweet chili och kryddor. Häll sedan detta över fisken och grönsakerna. Vik ihop folien och lägg in i ugnen (grillen) på 175grader i ca 20 minuter.
Till detta stekte jag upp vitkål och kryddade med timjan,salt,peppar och hällde över sötsursås till serveringen.