Asiatisk Fisk på fatet.

Gjorde en jätte fräsch rätt i går,- Asiatisk fisk med sötsur vitkål.

  • 4 cocktailtomater i halvor
  • 2,5  msk sweet chili
  • 2 tsk mald ingefära
  • 2 morötter i skivor
  • 200 g minimajs i bitar
  • 2 limeblad
  • 800 g fisk (torsk)
  • 3 dl kokosmjölk 
  • 1 1/2 msk pressad saft av lime 
  • 1-2 st citrongräs 
  • salt och peppar
  • Wookgrönsaker
  • 1 röd paprika

Skär fisken i bitar fördela ut den på foliet samt alla grönsakerna (jag gjorde 4 paket.)
Blanda kokosmjölk, lime, sweet chili och kryddor. Häll sedan detta över fisken och grönsakerna. Vik ihop folien och lägg in i ugnen (grillen) på 175grader i ca 20 minuter.

Till detta stekte jag upp vitkål och kryddade med timjan,salt,peppar och hällde över sötsursås till serveringen.

IMG_3370

IMG_3377

IMG_3379

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top