Utkastad, förkylningar & sol

Hemma med en förkyld Adele, ingen feber och så men var skrutten i halsen, hes och halsont. Hon har alltid vart den av tvillingarna som blir lättast sjuk. Eden klarar sig oftast. Tycker att alla hostar och snorar här hemma, och en trötthet som lagt sig över oss. Det är dessutom den tiden på året. Men måste säga att Oktobermånad har nog varit den skönaste höstmånad på väldigt länge, 15 grader och solen är framme oftast. Så man ska inte klaga <3

I fredags var vi fint utkastade från huset då dottrn hade en tjejmiddag här hemma. Så då passade vi på att hänga på vår väns bar Filty Vi beställde in lite smårätter till då vi var lite hungriga. Allt är bara så gott. MEN deras ostron är to die GODA. Ett måste när ni är där!

Jag sitter och tittar på lite färg och inredning till sovrummet, vi ha lite ”hotell känsla över det. Så det kommer bli mycket mörkare i sovrummet. Sängen får vu byta ut vid ett annat tillffälle. Men har en bild hur det ska se ut, och kommer jag lyckas så kommer det bli ett sovrum som aldrig vill lämna 😉 Så det kommer före och efter bilder på bloggen.

Nu ska jag krypa ner hos min lilla loppa och njuta av resten av eftrmiddagen.

Happy Tisdag på er.

 

2 Comments

  1. Ulrika Hultberg
    2024-10-22

    Hoppas att din dotter frisk från förkylning.

    Svara
    1. Linsalusen
      2024-10-22

      Tack <3

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top