Alltså alltså – Helsingborg

Vad hände med detta att sova länge? Jag vaknade 06 och var rätt pigg men tvingade mig att ligga kvar 1,5 timme.

Pannkakor till frukost till töserna, jag packade ner vår frukost i kylväskan sen begav vi oss ner till stranden. Blir nog sista dagen då de har lovat sämre väder nu.

Igår så hade vi en riktig härlig lördag. Vi vacklade ner till Gröningen för att hejja in svågern Niklas som sprang halvmaran. Grymt jobbat och dessutom i denna värme och sol.

Stolt fru (min sis)

Det blev en promenix i Norra Hamnen efter och töserna fick glass och jag och M tog en öl och njöt av utsikten. Har ni inte varit i Norra Hamnen på sommaren så är det ett måste.

Våra bästa vänner, makens där håller på att öppna upp en krog som snart kommer att öppnas. Vi gick inom där för se hur det har blivit och det var min första gång där och wow det kommer bli så bra. Verkligen ett ställe som man kommer trivas på och att hänga på – så himla kul och glad för hans skull. En av många ölkranar var inkopplad och vi fick ett litet smakprov, lyxigt 😉

Magarna kurrade lite och vi begav oss till Telegrafen och tog oss ngt att äta. Sen så avslutade töserna med att ”bada” i fontänen. Sen var det dags att cykla hem.

Älskar vårt Helsingborg och att vi har närheten till allt. Och det är verkligen en sådan fin sommarstad.

Efter stranden så blir det garanterat grillat ska bara komma på vad vi ska grilla för ngt.

Ha en go söndag på er.

Scroll to top