Tryffelpasta med lövbiff och rödkål
3 personer 11 sp p/p (ej tryffelolja inräknad)
- Rödkål
- Lövbiff ca 4 skivor
- 1 frp bönpasta
- 1,5 dl milda mat 4%
- 1 frp Philadelphia Tryffel
- Tryffelolja
- Salt
- Peppar
- 1tsk olja
- 1påse Babyspenat
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Stek lövbiffen några minuter och krydda med salt och peppar.
Låt svalna och skär sedan upp i strimlor. Häll av vattnet från pastan och låt pastan vara kvar i kastrullen. Ta i philadelphian och rör om, krydda och smaka av, häll i grädden, jag tog i extra tryffelolja för jag är ju en tryffellover 🙂
Strimla rödkålen. Ta i lövbiffen,babyspenaten och rödkålen.
Servera 🙂
Philadelphia Tryffel köpte jag med mig från Spanien, jag vet inte om vi har den hemma i Sverige. Om inte så finns där massa andra smaker. Vill du ha tryffelsmaken så kan ni ta philadelphia utan smak och tillsätta extra tryffelolja.