Mexikansk salladswrap

Mexikansk salladswrap
4 personer 7 sp p/p

  • 4 st kycklingfilé
  • 1 stort salladshuvud
  • 100g majs
  • 300 g körsbärstomater
  • 1 avokado
  • 2 tsk olja
  • 1,5 påse Uncle Bens Expressris på Mexikanskt vis
  • 1 st gul lök
  • salt
  • svartpeppar

Stek kycklingen i ugnen på 200 grader i ca 30 min, håll koll på den.

Strimla sedan kycklingen. Skölj salladen och ta av stora blad och lägg upp på tallriken. Skär tomaterna och avokadon i små tärningar. Låt majsen rinna av. Lägg riset i salladsbladen, toppa med kycklingen, avokado, majs, tomater och lök.

Jag som då älskar mangoraja, toppade min wrap med det. (blir lite mer sp på det, så räkna ut själv)

Smaklig måltid.

2 Comments

  1. VIktvAkTarmia
    2019-04-22

    Ett tips är att göra mangorajan själv med larsa grekisk yoghurt 0% fett och sen blanda i nån msk mango chuTney och mycket av santa Marias curry Mango krydda …..

    Svara
    1. Linsalusen
      2019-04-22

      Tack för tipset, jag har läst många recept på hur man kan göra egen. Ska testa denna, tack 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top