Mexikansk salladswrap
4 personer 7 sp p/p
- 4 st kycklingfilé
- 1 stort salladshuvud
- 100g majs
- 300 g körsbärstomater
- 1 avokado
- 2 tsk olja
- 1,5 påse Uncle Bens Expressris på Mexikanskt vis
- 1 st gul lök
- salt
- svartpeppar
Stek kycklingen i ugnen på 200 grader i ca 30 min, håll koll på den.
Strimla sedan kycklingen. Skölj salladen och ta av stora blad och lägg upp på tallriken. Skär tomaterna och avokadon i små tärningar. Låt majsen rinna av. Lägg riset i salladsbladen, toppa med kycklingen, avokado, majs, tomater och lök.
Jag som då älskar mangoraja, toppade min wrap med det. (blir lite mer sp på det, så räkna ut själv)
Smaklig måltid.
2019-04-22
Ett tips är att göra mangorajan själv med larsa grekisk yoghurt 0% fett och sen blanda i nån msk mango chuTney och mycket av santa Marias curry Mango krydda …..
2019-04-22
Tack för tipset, jag har läst många recept på hur man kan göra egen. Ska testa denna, tack 🙂