2 personer 12 sp p/p
- 2 morötter
- 1 paket kycklingkorv Chorizo paprika & vitlök
- 1 ask körsbärstomater
- 2 vitlöksklyfta
- 3 msk tapenad soltorkade tomater
- 2 dl Mat yoghurt 8% (Kan bytas ut mot creme fraiche, glöm ej ändra pointsen då)
- 1 tsk olja
- salt
- peppar
- citronpeppar
- Stark paprika
- Broccoli
- 1tsk timjan
- 1dl Matlagningsgrädde 4%
Skala och riv morötterna och blanda ner matyoghurten och tapenaden. Pressa i vitlöken och smaka av med salt och peppar.
Lägg snitt i korvarna och stek dem runt om i oljan i en stekpanna.
Serveras med tomater.
Koka broccoli i lättsaltat vatten tills dom är klara. Vispa och tillsätt grädden,vitlök och kryddorna.
(Gillar inte ni broccolimos så kan du koka ris och ha till)