Regnet har öst ner nu på morgonen och mina dynor ligger så fint kvar där ute på trädäcket, jaja de fick sig en tvätt 🙂
Var hos min bästa kiropraktiker igår, jag har haft ont i varje del av kroppen. Hon är så grym, och såg direkt och knäckte och tryckte och nu känns det mycket bättre igen. Jag ska boka in en riktig omgång innan vi åker till Spanien (lär behöva det med tanke på hur många timmar jag kommer att sitta i en trång bil.
Tjejerna har feber och är smått gnälliga jag hoppas detta lägger sig lika snabbt som det kom. Vi har haft tur att de inte har varit mer sjuka KNACK KNACK. Föresten har jag helt glömt bort att nämna, vi fick ett samtal förra veckan. Och Jaaaaa tjejerna kom in på dagiset, på vårta första och enda alternativ! Så himla glad. Snart kommer vi slippa pussla med allt och tjejerna får vara på dagis och träffa lite kompisar och bli underhålla på ett hel annat sätt. Så i Augusti here we come...
Nu ska jag ta en dusch och fixa lite här hemma, sen är det det jobb för mig,- eftm/kväll…
PS – Igår så lagade jag en jätte god veggopannaFörsökte få barnen att smaka, men nä det gick inte (tråkiga dom är) Men den var super lätt att göra och du kan slänga ner precis vad du vill. Jag räknade ut min rätt på 0sp 🙂
- 1 tsk olja
- 1st gul lök
- 3 st vitlöksklyftor
- 1 st grön paprika
- 1 burk majs
- 1 st chili
- 1 frp krossade tomater med smak av basilika
- 2 msk tomatpure
- 3 dl vatten
- salt & peppar
- 2dl röda torkade linser röda ekologiska
- 1 burk svarta bönor
- 1msk Oregano
- 1 tsk spiskummin
- 1 tsk chilipulver
- 1 burk stora vita bönor Zeta
- 2tsk paprikapulver
- Mini Fraishe 5% ( den får du räkna ut sp på)
Riv ner vitlöken i stekpannan, hacka gula i klyftor och släng i, finhacka chilin. Stek upp tills det har fått lite färg. Tillsätt tomatpurén, röda torkade linserna och vattnet och låt puttra 8 min, glöm inte röra om då och då. Häll sedan i alla kryddor,tomatkross och bönorna. Låt puttra en stund. Servera med en klick creme fraishe.