4 personer – 5sp per/portion
-
400gPotatis
-
1st Lök
-
1 knippe Sparris
-
1 frp Kalkonbacon
-
1 msk Margarin flytande 80%
-
6st Ägg
-
1 dl Mjölk
-
Peppar/salt
-
1⁄2dl Persilja, färsk hackad
Skala och skär potatis i mindre bitar. Koka i lättsaltat vatten. Låt svalna något. Skala och skär lök i mindre bitar. Skär eller knäck bort det hårda längst ner på sparrisen och dela dem därefter i mindre bitar. Strimla bacon. Hetta upp stekpannan och bryn potatis, lök och sparris några minuter. Lägg i bacon. Vispa samman ägg, mjölk, salt, peppar och persilja. Häll smeten över potatis, lök, sparris och bacon. Rör långsamt tills omeletten börjar stanna.
2018-01-22
Ser gott ut!
Du jag undrar över din brun utan sol. Var den bra? Själv använder jag st tropez express men tycker den är onödigt dyr… har du lust och recensera?
Ha det gott!
2018-01-23
Hej Jenny. Jag testade den om hastigaste i Lördags. Jag satt 1 timme och fick en fin ”en dags” bränna. Ska testa igen på Fredag och ska testa svrubben i morgon (ska ta den några dagar innan du smörjer in dig så på fredag ska jag testa 3 timmar. Så jag kan återkomma då:)
Men den var lätt att smörja på, lukta inte illa och du kunde se vart du hade missat.
2018-01-23
Ok! Då väntar jag ivrigt ?? Avskyr att känna mig blek och glåmig och smörjer mig ganska frekvent men är nyfiken på denna då priset är lite bättre.
2018-01-22
Ser jätte gott ut ?? till hur många portioner är receptet?
2018-01-22
Missade att skriva 🙂 Det är till
4 personer 🙂