Chorizopasta

Något som ni bara måste testa, gott och lätt att göra mumma

4 personer

  • 4 port pasta
  • 1 gul lök
  • 1st röd paprika
  • 1 tsk olja
  • salt och peppar
  • 1 förp paprikasoppa (à 390 g)
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 1 tsk rosmarin
  • 2 förp chorizo (à 300 g)
  • 1 tsk smör eller margarin
  • 65 g ruccola

Koka upp vatten till pastan. Skala och skiva löken. Dela, kärna ur paprikan och skär den i bitar.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Stek lök och paprika i oljan i en panna. Salta och peppra.
Tillsätt paprikasoppan, vinäger och rosmarin och låt sjuda i några minuter.
Dela korven på längden och stek den i matfettet i en stekpanna.
Blanda paprikasåsen med pastan och servera med korven och ruccola.

IMG_5916 IMG_5924

 

Älskar mina egenodlade kryddor 

IMG_5926 IMG_5927 IMG_5934

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top